Saturday, February 16, 2019

Arvon suomalaiset toimeentulon rajamailla kamppailevat. Muistakaa: Suomen yritysten, yhteisöjen ja ihmisten verotulot kuuluvat ensisijassa suomalaisten alkuperäkansan edustajien hyväksi, ei pidä sallia varojamme eikä velkaantumistamme elintasopakolaisten elättämiseen

Arvon kantasuomalaiset toimeentulon ja yrittäjyyden rajamailla kamppailevat:


Muistakaa: Suomen yritysten, yhteisöjen ja ihmisten verotulot kuuluvat ensisijassa suomalaisten alkuperäkansan edustajien hyväksi, ei pidä sallia varojamme eikä velkaantumistamme elintasopakolaisten elättämiseen 


Alkuperäkansojen taakkaa kasvattava rajat / raajat auki lastenraiskaajia elintasopakolaisia keskuuteemm päästävä Shengen sopimus purettava kuten erilaiset "pakolaissopimukset", kansainvaelluksia ei pidä hyväksyä Eurooppaan, eikä Suomeen. 

Puolueissa ja jopa sellaisiksi hakeutuvissa on liikaa paskahousuja jopa desantteja, siksi: https://eduskuntavaalit-maahanmuutto.blogspot.com/ valkoinen heteromies eduskuntaan tuellanne Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa

Suomeen tuleville samat säännöt kuin USA:han, Kanadaan tuleville. Ei työlupaa, ei opiskelulupaa = Käännytys takaisin! Vain turistiviisumilla sisään.

Miehitetyt alueemme takaisin imperialistiselta miehittäjä-Ryssältä moskovan oblastilta, entiseltä Mongolian verovoudilta. Mongolivallalta moskovan oblasti peri imperialistisen tavan tuhota ja murhata kokonaisia kansakuntia ja loisia toisten alueille ja alueilla.
http://eduskuntavaaliehdokas-seppo-lehto.blogspot.fi

Olkoon Lauri Törni esikuvana suomalaisesta peräänantamattomuudesta. Persettä ei annettu suvaitsevaisesti rkp-sotilaille ;).Valkoinen heteromies ilman "neekeriveren tilkkaa" (marx, engels ja jung-sanat lauluun: Buuri Johannesburgista) Seppo Lehto eduskuntaan 2019 tosisuomalaisten tuella ilman puoluerahoitusta, sillä sitä annetaan vain puolueiden portinvartijoiden rajatarkastuksista läpipäässeille. 

Kiss my white ass / Suudelkaa valkoista persettäni arvon suvakkihorot eri puolueissa ja virkakoneistossa, jotka pyritte tuhoamaan suomalaisuuden kaikissa muodoissaan:

Tamperelainen historioitsija monialayrittäjä Seppo Lehto eduskuntaan / europarlamenttin tuellanne?


Mustan tulevaisuuden tuottajat "kuohittakoon" seuraavissa vaaleiss, niin etteivät pääse enää pilaamaan maatamme ja kansaamme: 


Eurovaaleja varten ylläpitoon yhteys: europarlamenttiin@g...
& Suomi suomalaisille

-------------------------
https://europarlamenttiehdokas-pirkanmaa.blogspot.com/
---------------------------

No comments:

Post a Comment